NATURAL WHEY – 30 g
Kód: 716/DRI 716/ITA Zvoľte variantSúvisiaci tovar
Podrobný popis
NATURAL WHEY je prvý skutočne čistý a prírodne ochutený proteín.
Konečne sa nám podarilo vyrobiť proteín naozaj najvyššej kvality bez použitia čohokoľvek chemického.
NATURAL WHEY, to je:
- 100% prírodný prášok z lyofilizovaných jahôd, trhaných v Českej republike alebo 100% kakao z rodinnej talianskej čokoládovne
- 90% srvátkový izolát z mlieka holandských kráv
- 7 tráviacich enzýmov v komplexe Opti 7 Digest
- 0 % chémia
Vhodný najmä, keď:
- potrebujete doplniť bielkoviny pri intenzívnom tréningu, alebo pri diéte,
- nechcete zaťažovať svoje telo zbytočnú chémiou,
- hľadáte kvalitný zdroj proteínov i pri intolerancii na laktózu.
Prečo zvoliť práve NATURAL WHEY?
- Zvolili sme vysoko kvalitné 90% srvátkový izolát (WPI)
- Ochutili sme ho pravým ovocím alebo kvalitným talianskym kakaom z rodinnej talianskej čokoládovne
- Nepridali sme žiadne umelé aditíva, konzervanty ani farbivá a pod.
- Obohatili sme ho o tráviace enzýmy pre ešte lepšie trávenie bielkovín.
- Navyše chutí ako pravý jahodový kokteil.
Použitie a dávkovanie:
Používa sa ako doplnkový zdroj bielkovín, najmä pre športovcov. Zaraďte ho najlepšie hneď po tréningu.
Bežnou jednorazovú dávku 30 g (1 odmerka) rozmiešajte v 200 ml vody.
Zloženie:
Dried strawberries: 90% srvátkový proteínový izolát, lyofilizovaný jahody, Opti 7 Digest tráviace enzýmy (amyláza, laktáza, proteáza, lipáza, celuláza, bromelain, papain)
Italian cocoa: 90% srvátkový proteínový izolát WPI, kakaové prášok holandského typu, enzýmy Opti-7-digest (amyláza, celluláza, lipáza, laktáza, lipáza, papain, bromelain)
Nutričné hodnoty v 100 g:
Dried strawberries: energia 1347 kJ / 322 kcal, bielkoviny 74 g, sacharidy 13 g, tuky 1,0 g
Italian cocoa: energia 1377kJ / 329 kcal, bielkoviny 80 g, sacharidy 5g, tuky 2,0 g
Upozornenie:
Prípravok nie je vhodný pre deti do 3 rokov. Výrobok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí.
Skladovanie:
Skladujte v suchu mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 4–25 °C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.
Alergény:
mlieko, mliečne bielkoviny, laktóza, sója (sójový lecitín), orechy, arašidy
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.